From: Nazeer T. Mitha

To: Gorsuch, Wanda AFF:EX; Claire E. Hunter (chunter@litigationchambers.com); Rosenberg Law Assistant;

randrosoff@litigationchambers.com; Irving, Emma; dean.dalke@dlapiper.com; J. Kenneth McEwan; William Stransky; Ravi Hira (RHira@hirarowan.com); AHall@hirarowan.com; Robert P. Hrabinsky; rmcdonell@farris.com

Cc: Eva M. Vervoort; Mark Underhill

Subject: Schedule tables for submission this week [IMAN-ACTIVE.FID1283]

Date: May 3, 2022 5:36:06 PM

[EXTERNAL] This email came from an external source. Only open attachments or links that you are expecting from a known sender.

Hello Ms. Gorsuch,

Can you please provide this email to Chair Donkers. Can you also please provide the previous submission made on scheduling to Chair Donkers. Based on my initial suggestion and subsequent submissions from various counsel, I recommend the submission schedule and schedule for the oral hearing set out below. Some counsel have requested the opportunity to make reply oral submissions. I would suggest that if any party considers that reply oral submissions are necessary, they make application at the time and after hearing from the parties, Chair Donkers can determine whether reply oral submissions should be permitted.

Based on the above and submissions made by the various counsel, I seek a ruling from Chair Donkers on the schedule of submissions and schedule for the oral hearing. As there was no dispute on the rules I proposed for the length and format of written submissions, I request that those also form part of Chair Donker's order.

Schedule Closing Submissions

	Date	Participant	
Written	May 16, 2022	Hearing Counsel	
	May 30, 2022	Complainants: Bajwa Farms; Prokam Enterprises Ltd.;	
		MPL British Columbia Distributors Inc.	
	June 13, 2022	Non-complainants: A Solymosi; Commissioners; BC	
		Fresh Vegetables Inc.	
	June 17, 2022	BC Vegetable Marketing Commission; Complainant	
		reply	
	June 21, 2022	Hearing Counsel final reply	
Oral	June 23, 2022	Oral submissions	

Schedule Oral Submissions June 23, 2022

Start time: 9:00am

Any Chair questions will be asked within the time allocations

	Time	Counsel

9:00-9:05	5 mins	Chair Opening	
9:05 – 10:05	60 mins	Hearing Counsel	
10:05 – 10:35	30 mins	Dean Dalke	
10:35 – 10:50	BREAK		
10: 50 – 11:35	45 mins	Rosemary Basham, Q.C.	
11:35 – 12:20	45 mins	Claire Hunter, Q.C.	
12:20 – 13:30	LUNCH		
13:30 – 14:15	45 mins	Ravi Hira, Q.C.	
14:15 – 15:00	45 mins	Ken McEwan, Q.C.	
15:00 – 15:15	BREAK		
15:15 – 16:15	30 mins	Rob McDonell	
16:15 – 16:45	30 mins	Rob Hrabinsky	
16:45 – 17:00	15 mins	Hearing Counsel reply	

Naz Mitha



This email is confidential and may be privileged. If you have received this email in error please delete it and inform the sender immediately. Unauthorized distribution or use is strictly prohibited and may result in penalties and/or damages.